Bedrijf

Creatief, oplossingsgericht, commercieel, technisch en zakelijk: deze woorden typeren onze mensen. Wat wij willen? Mensen tevredenstellen in de omgeving waarin ze werken, wonen, recreëren, leren of aanwezig zijn. Dit doel bereiken wij door goed op de hoogte te zijn van alle technische en gevoelsmatige aspecten van verlichting. Onze mensen volgen regelmatig opleidingen en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste lichtontwerp-software. Ons bedrijf is ruim 20 jaar actief in deze specialistische omgeving en wij kunnen ons tevreden stellen met een stevige en brede klantenkring.

Advies

Sinds jaar en dag zijn wij actief in het ontwerpen en adviseren van particulieren, bedrijven en instellingen op het gebied van licht. Onze passie en kennis weten wij altijd op een speelse en laagdrempelige wijze bij onze relaties over te brengen. Of het nu gaat om een licht-technische vraag, duurzaamheidsvraagstukken of een compleet lichtconcept, wij zijn altijd in staat om adequaat en snel tot een passend voorstel te komen. Onze mensen zijn opgeleid in het ontwerpen van lichtplannen en het werken met lichtontwerp-software.

Oplossing

Voor ieder verlichtingsvraagstuk is een oplossing. Dat durven we te stellen met onze ruime ervaring en grote diversiteit aan gerealiseerde projecten. Voor een lokale bakkerszaak, een sporthal, woonhuis of juist grote projecten als bouwmarkten, winkelketens, verzorgingstehuizen, fabrieken, kantorencomplexen: wij komen altijd tot een helder en passend resultaat.

Bekijk onze referenties

Levering

Kwalitatief, flexibel en stabiel: zo kunnen we onze leveranciers het best omschrijven. Jarenlange relaties met de beste fabrikanten en importeurs van de mooiste verlichtingsarmaturen en lichtbronnen, maakt dat wij altijd een prachtig eindresultaat afleveren. Voor de aankoop van al uw armaturen, lampen en lichtbronnen kunt u bij ons terecht. Wij kiezen ervoor met gerenommeerde Europese bedrijven samen te werken, hierdoor kunnen wij altijd hoogstaande kwaliteit en garanties bieden.