Portfolio: Horeca

Project: Skyboxen FC Emmen

Vraagstuk

De business club van de voetbalclub FC Emmen groeit gestaag, mede door de laatste 2 zeer stabiele seizoenen waarbij de nacompetitie werd behaald. De wens van de directie van FC Emmen was dan ook om de sponsoren nog meer mogelijkheden te bieden om samen te netwerken. Vanuit dit oogpunt is er voor gekozen een aantal nieuwe skyboxen te gaan realiseren in het stadion.

Oplossing

Door ons is voor deze skyboxen een lichtplan gemaakt, welke geheel is toegespitst op de doelgroep. Zo heeft de boerenbox details in de vorm van een emmer, en spots om de wanden mooi uit te lichten. De vastgoedbox heeft een zakelijk uiterlijk, en ook de nodige spots om de mooie foto’s op de wanden goed te belichten.

Website: FC Emmen

Voor meer informatie en vragen…

0591 634550

info@mullerlicht.nl

Project: Restaurant Stones Emmen

Vraagstuk

Als onderdeel van de renovatie van het pand van Stenden university Emmen, is in samenwerking met het Drenthe college gekozen voor het oprichten van een compleet nieuw leerbedrijf. Dit bedrijf heet restaurant Stones, en vanuit de keuken van dit leerbedrijf worden zowel de gasten van restaurant Stones als de studenten en medewerkers van Stenden university voorzien van de heerlijkste drankjes en maaltijden. De uitgangspunten waren; industrieel, retro, sfeervol en functioneel.

Oplossing

Door gebruik te maken van 3-fase spanningsrail hebben we een multifunctioneel verlichtingssysteem weten te creeeren. Zo kunnen de railspots verschonen en verplaatst worden, en kunnen de hanglampen heel simpel door middel van een transparante kabel worden gevoed. De hanglampen hebben allemaal een hoog retro/industrieel karakter. In de kleurstellingen is rekening gehouden met de rest van het interieur, dit maakt dat alles goed bij elkaar past. In de keuken is gekozen voor functionele verlichting, waaronder goed gewerkt kan worden. Tevens zijn deze armaturen voorzien van een IP44 afscherming, wat maakt dat ze goed schoon te maken zijn. Tevens wordt hierdoor voldaan aan de eisen die gesteld worden mbt. voedselveiligheid (HACCP). Alle toepaste verlichting is in LED uitgevoerd, en het deel restaurant kan naar wens worden gedimd.

Website: Restaurant Stones

Snel naar een portfolio: wonenwinkelindustrieschoolhorecakantoorzorg