Portfolio: Industrie

Project: Heuver banden Hardenberg

Vraagstuk

Deze internationaal opererende bandengroothandel heeft door sterke en aanhoudende groei gekozen haar magazijn met 16.000m2 uit te breiden. Milieubewustzijn staat bij het familiebedrijf centraal. De grote uitbreiding naar een magazijn van totaal 43.000 m2 maakte het mogelijk om ruim 1.600 zonnepanelen te plaatsen. Daardoor kan Heuver energieneutraal gaan werken. De installatie verzorgt het hele pand. Ook de toe te passen verlichting moet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid voldoen.

Oplossing

Doordat wij in een zeer vroeg stadium betrokken zijn geraakt bij dit project, hebben wij samen met installateur Langeland Borgman uit Coevorden het meest duurzame lichtplan kunnen uitwerken. Dit lichtplan is gericht op technische kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, licht-technische eisen en vanzelfsprekend duurzaamheid. Wij hebben gekozen voor hoogwaardige LED high bay armaturen, die voldoen aan alle door de opdrachtgever gestelde eisen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op..

Voor meer informatie en vragen…

0591 634550

info@mullerlicht.nl

Project: Diervoederfabriek

Vraagstuk

Deze fabriek produceert en verhandeld al sinds jaar en dag verschillende soorten voer voor dieren. De ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en leverbetrouwbaarheid zijn hier zeer belangrijke thema’s. De productie van deze fabriek moet altijd kunnen blijven gegarandeerd, en daarom zijn ze continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen mbt. deze thema’s.

Oplossing

Door gebruik te maken van de nieuwste en beste LED armaturen en lichtbronnen, kunnen wij deze opdrachtgever adviseren op het gebied van verduurzaming en continuiteit. Zo worden alle bestaande verlichtingsarmaturen op dit moment per deel vervangen voor nieuwe hoogwaardige LED armaturen. Dit garandeert een lange levensduur, waarin de productielijnen niet stil komen te liggen bij bijvoorbeeld het vervangen van de lichtbronnen. Ook het goed verlichten van machines en koelruimtes behoort hier tot 1 van onze taken. Je kunt wel stellen dat wij continu met deze opdrachtgever in gesprek zijn, om tot de beste oplossing te komen.

Snel naar een portfolio: wonenwinkelindustrieschoolhorecakantoorzorg